20 januari 2023, Regio - Sinds enkele jaren wordt het toeristisch informatieboekje ‘Waterpoort Werkt’ met veel liefde gemaakt en ligt het verspreid bij de verschillende ondernemers, bibliotheken, toeristische informatie punten in het Waterpoort gebied, ook op ons eiland Goeree-Overflakkee. "Voor de Waterpoort Werkt 2023 editie zijn we op zoek naar diverse foto's, waaronder de coverfoto!" Lees meer >>

Vervolg

Het Waterpoort gebied strekt zich uit tot: gemeente Tholen, Bergen op Zoom, Goeree Overflakkee, Halderberge, Moerdijk en Steenbergen.

In het Waterpoort Werkt boekje heeft iedere waterpoort gemeente zijn eigen pagina’s met informatie wat de gemeente te bieden heeft. Sinds enkele jaren vragen we de inwoners van het waterpoortgebied om bij te dragen aan het boekje door een foto aan te leveren.

Oproep

Voor de Waterpoort werkt 2023 editie zijn we op zoek naar diverse foto’s, waaronder de coverfoto!

Heb jij de perfecte foto gemaakt in het waterpoort gebied met als thema, water, natuur of erfgoed? Stuur dan jouw inzending naar info@waterpoortwerkt.nl en wie weet straalt jouw eigen foto dan op de cover van maar liefst 8000 uitgaven.

Aanvullende informatie/voorwaarden
De foto voorzien van de locatie, plaatsnaam
Geen gezichten in beeld
Foto’s verzenden via WeTransfer alstublieft.

Zie de waterpoort werkt 2022 editie via deze link.