Ouddorp - Sinterklaas is weer naar Spanje, maar het volgende evenement staat al weer voor de deur. Terug van weggeweest, de enige echte Winterfair in Ouddorp Centrum! Al weer drie jaar geleden vond de laatste Winterfair in het centrum plaats, maar nu gaat het toch eindelijk weer gebeuren. Lees meer >>

Winterfair Ouddorp Centrum 9 en 10 december

De sfeerverlichting hangt al even en deze week worden de kerstbomen geplaatst. Het centrum verandert langzaam in de kerstsferen en daar hoort natuurlijk een geweldig evenement bij.
Op 9 december tussen 17.00 en 22.00 uur vindt, zoals gebruikelijk aan de vooravond van de Winterfair, de Winterproeverij plaats, georganiseerd door Horeca Ouddorp. Een gezellige Winterfair borrel met overheerlijke winterse hapjes en drankjes! Het rad van fortuin mag natuurlijk ook niet ontbreken, maak kans op prachtige prijzen. Tijdens dit alles kun je luisteren naar muziek van een live DJ. Consumptiebonnen zijn te koop op de avond zelf.

Op 10 december van 10.00 tot 16.00 uur kun je shoppen bij de gezellige kramen in kerstsfeer, maar natuurlijk ook in de sfeervolle winkels die Ouddorp Centrum rijk is. Wie maakt de lekkerste snert van Ouddorp en omstreken? Dat wordt bepaald tijdens de snertproeverij, kom dus zeker proeven! Wil je meedoen en zelf snertkampioen worden, dan kun je je opgeven tot en met 6 december via de mail.
Over de dag verspreid zijn er diverse live optredens van kinderen die dansen bij Gwendolyn Dance & Entertainment en kinderen die zingen bij Amber van Opijnen.
Laat je daarnaast verrassen door de Charles Dickens Goochelaar! Aan de kleintjes is ook zeker gedacht met een schaatsbaan, ook dit jaar weer gesponsord door Adviesgroep de Vogel.
Van zo’n dag in het centrum krijg je natuurlijk honger en dorst. Strijk neer in een van de gezellige horecazaken voor een warme chocolademelk met slagroom of een heerlijke lunch!

Kortom twee dagen vol gezelligheid, die je niet mag missen! De Winterproeverij en Winterfair wordt u aangeboden door de ondernemers van Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ.