Ouddorp - Waan je in winterse sferen! Wandel zondag 10 december 2022 mee met een stevige winterwandeling door de Duinen van Goeree. Voor je het weet ben je betoverd door het fantastische uitzicht over de duinen en het strand. Na de wandeling warmen we op met een kom soep. Lees meer en vergeet niet aan te melden >>

Voor echte wandelliefhebbers
Door de afstand – je wandelt ruim 3 uur – en de verschillende gebieden met hoogteverschillen, is deze wandeling geschikt voor echte wandelaars. Je loopt door de duinen rondom Ouddorp en de Middelduinen. Uiteraard ook met een uitstap naar het strand. Ook in de winter kun je volop genieten in dit gebied. Tijdens de wandeling vertelt een ervaren natuurgids je meer over het bijzondere landschap en de vogels die hier overwinteren.

Aanmelden
Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/goeree/agenda. De wandeling start om 9.30 uur vanaf het parkeerterrein bij de Uitkijktoren in Ouddorp (hoek Oosterweg-Vrijheidweg). De wandeling sluiten we af met een kom soep bij Strandpaviljoen Paal 10. Deelname kost € 10,00 en voor leden van Natuurmonumenten is het € 7,00. Speciaal voor deze excursie kun je bij Strandpaviljoen Paal 10 voor Є 10,00 een kom soep en een broodje verkrijgen. Dit reken je apart af bij de horeca. Na de lunch is het nog 15 – 20 minuten teruglopen naar de parkeerplaats. Denk om goed schoeisel en kleed je warm aan.

Het is een stevige wandeling, dus een goede conditie is vereist. Kijk voor meer informatie op de website.