Goedereede - Natuurmonumenten organiseert aanstaande zaterdag 24 september en dinsdag 27 september 2022 twee bijzondere excursies in het dynamische natuurgebied de Kwade Hoek. "Ga mee met een ervaren gids en ontdek het gebied eens van een andere kant." Lees meer en vergeet jezelf niet aan te melden >>

24 september stiltewandeling
Tijdens deze wandeling combineert een gids van Natuurmonumenten de kennismaking met een ongerept en dynamisch landschap waar zee en wind nog de baas zijn met het in stilte ervaren van de geluiden van de ontwakende natuur. Een bijzondere ervaring! Tijdens deze excursie loop je zoveel mogelijk in stilte. De wandeling start om 7.00 uur.

27 september wandeling langs duinen, kwelder en strand
Tijdens deze najaarswandeling geniet je van een uitgestrekt duingebied waar stuifduinen, kwelders, brede stranden en bos elkaar afwisselen. De diversiteit van het landschap zie je terug in de vele plantensoorten die in dit buitendijks land te vinden zijn. Deze wandeling start om 13.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor deze excursies kan via Natuurmonumenten. De excursies duren beiden ongeveer 2 uren. Trek goed schoeisel aan en neem wat te eten of te drinken mee. Start is vanaf de parkeerplaats Kwade Hoek, Oostdijkseweg 103 Goedereede. Prijs bedraagt € 10,00 (leden Natuurmonumenten betalen € 7,00).