20 augustus 2022, Sommelsdijk/Oude-Tonge - Het CDA Goeree-Overflakkee heeft de inwoners van ons eiland Goeree-Overflakkee eerder dit jaar gevraagd om suggesties voor een geschikte plek om een bankje te plaatsen. Daarop zijn tientallen reacties met geschikte locaties binnengekomen. "Uit al deze reacties zijn niet één maar twee locaties gekozen waar nu een gerecycled bankje geplaatst is..." Lees meer >>

Vervolg

Uit al deze reacties zijn niet één maar twee locaties gekozen waar nu een gerecycled bankje geplaatst is. Zowel op de hoek van de Oudelandsedijk en de Bospaadjes bij Sommelsdijk (suggestie van Evelien van Holten) als aan het havenkanaal van Oude-Tonge (suggestie van Marinus Kik).
Beide bankjes zijn aangeboden door het lokale CDA: "Wij bedanken onze inwoners voor de vele reacties en hopen dat er veel gebruik gemaakt gaat worden van deze bankjes. Ons eiland is uitermate geschikt om buiten te zijn en te fietsen en te wandelen. Het is fijn om dan ook even te kunnen pauzeren en te genieten van de omgeving. Wij roepen ook de gemeente en het waterschap op om meer bankjes te plaatsen in de openbare ruimte."