Ouddorp - Op dinsdag 9 augustus 2022 is iedereen welkom op gratis toegankelijke Summer fair bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. "Na twee jaar wachten is het dan eindelijk weer zover. Het evenement waar er voor iedereen iets te beleven is!"

Onder het genot van heerlijke live muziek, gespeeld door Amber en Sean kunt u dit jaar shoppen op een gezellige markt met een divers en niet te vergeten HIP aanbod.
Van accessoires (sieraden, tassen, haar- pins/banden en scrunchies), kleding en leuke dingen voor honden tot en met woondingetjes, comfort en schoonmaak, poncho´s, en ocean art . De keuze is reuze!

Van al dat shoppen krijg je natuurlijk honger..

Daar hebben wij ook aan gedacht… Mocht er geen plaats meer zijn in ons mooie restaurant of is het druk bij de snackbar? Dan hebben wij buiten ook nog een food kraam, en zijn er ijsjes te koop van GO ijsco!

Ook de kids vergeten wij niet! Wat dacht je van een hele bijzondere suikerspin? Springen op het eenhoorn springkussen of mooi geschminkt worden en een glitter tattoo om het af te maken?

Voor de water/avontuur liefhebbers organiseren we deze avond ook de sunset waterjump! De enige avond in het jaar dat de waterjump geopend is! Hoe vet is het om de zonsondergang tegemoet te springen? --> vooraf aanmelden!

Het wordt prachtig weer! Zorg dat je erbij bent!

Praktische informatie

Dinsdag 9 augustus

15:30 – 21:30 uur

brouwersdam.nl

Bevestigde deelnemers:

Bags en Georgia, Kado Co, Zeilmakerij Herma de Jong, Bunnibow, B´ell handmade, Fashion at sea, Neusje van Geusje, Go with the flow, Van Sil, GC studio Ocean art, Syl´s home & comfort, Shine by sheila, Bij73, @aloha, For you only, Fairkoop, Silver ocean, Bianquita, Go ijsco, Vlindervriendjes, Circus bolo.