Ouddorp - In de zomer van 2022 staan er veel gezellige activiteiten op de agenda voor Centrum Ouddorp. "Als je zin hebt in een leuk dagje uit is het gezellige Ouddorp een aanrader. Daar is altijd wel iets te doen, zien en beleven." De winkeliers, restauranteigenaren en andere ondernemers organiseren ook deze zomer leuke activiteiten en evenementen. Bekijk de activiteitenkalender en lees hieronder meer in de Agenda van Ouddorp Centrum >>

Vervolg

Kinderactiviteiten in het centrum – 9 juli en 18 augustus
Op deze dagen zijn er leuke spelletjes of andere leuke kinderactiviteiten in het centrum van Ouddorp te vinden.

Betoverende dag – 16 juli
Een bijzondere middag met Belle en Lumière. Ontmoet je helden en maak een rondje in de roze koets, waan je even een prinses.

Zomermarkt – 20 juli en 10 augustus
Wie uit Ouddorp of omgeving komt of wie in de zomer wel eens op vakantie is geweest in Ouddorp, kent vast de wel bekende Toeristendagen. Na zoveel jaren van Toeristendagen is het tijd voor wat nieuws. Natuurlijk mag er een gezellige markt niet ontbreken in de zomer, maar dit keer wel in een nieuw jasje. De Zomermarkt, een dag vol kramen, activiteiten en gezelligheid. Ook aan de kleine bezoekers is gedacht. Strijk ook zeker neer op een van de gezellige terrassen en bezoek de vele leuke winkels!

Workshop ballon vouwen – 23 juli
Kijk jij ook naar het programma Blow Up? Wil jij dit ook leren? Dit is je kans! Ballonartiest Bart beheerst alle technieken van een ballonkunstenaar. In groepjes van 10 kinderen tegelijk leer je de mooiste balloncreaties te maken. Alle kinderen gaan naar huis met een mooie creatie.

Muzikale dag in het centrum – 30 juli
Drie mannen vormen samen een gezellige muziekfanfare. Een leuke act vol hilariteit, muziek en beleving.

Superheldendag – 6 augustus
Vandaag komen twee superhelden naar Ouddorp Centrum. Niemand minder dan Bumblebee en Ironman willen vandaag met iedereen op de foto.

BBQ in de ring – 27 augustus
Dit nieuwe event zorgt weer voor een hoop gezelligheid in het centrum van Ouddorp.
Op diverse plaatsen in het centrum kun je genieten van heerlijke voor- hoofd- en nagerechten die uiteraard goed passen bij een BBQ. Dit menu kan tot een week van te voren worden gereserveerd. Naast het heerlijke eten kun je ook genieten van muziek, kramen, kinderactiviteiten, BBQ wedstrijd, pannenkoekjes bakken voor de kids, of laat je messen slijpen, zodat je klaar bent voor je eigen BBQ. Een dag die je zeker niet mag missen!
Houd de socials in de gaten voor meer informatie over reserveren, tijden en activiteiten.

Boerenlanddag – 3 september
Na jaren van afwezigheid, kan het weer. De traditionele Boerenlanddag in Ouddorp. Het boerenleven, antieke tractoren, demonstraties, een agrarisch getinte markt en andere leuke activiteiten vormen deze dag het decor van Ouddorp Centrum. Een hele gezellige dag voor jong en oud.

Bekijk voor de actuele tijden en meer informatie de socials van Ouddorp Centrum.