Ouddorp - Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert de Doopsgezinde Gemeente de jaarlijkse Zomerfair. De gezellige fair vindt plaats in en rondom de kerk, aan de Dorpstienden 3 te Ouddorp. "Iedereen is van harte welkom vanaf 09:00 uur tot 14:00 uur! Het belooft weer een ouderwets gezellige dag te worden." Lees meer >>

Het belooft weer een ouderwets gezellige dag te worden. Met uiteraard gerookte vis en friet. Nieuw dit jaar is de verkoop van ons eigen Menniste brood. Dit overheerlijke desembrood wordt gemaakt van ons eigen Red Turkey Wheat. Meer informatie over dit graan kunt u vinden op de website onder 400 jaar DGO.

Verder zoals u van ons gewend bent, kleding, boeken, speelgoed en antieke spullen. Ook zal er kaas zijn van Kaaswinkels Dammers.

Aan de kinderen wordt uiteraard ook gedacht, zij kunnen die dag meedoen met onder andere een Mega-Jenga spel en nog veel meer.

Op doopsgezindouddorp.nl, kunt u de laatste informatie vinden omtrent de zomerfair. Tevens vindt u daar bestelformulieren om gerookte vis en Menniste brood te bestellen.