9 juni 2022, Ouddorp - Met de zee en met de golven meebewegen leidt tot rust in het hoofd en geeft een gevoel van flow. De ervaring is dat dit voor iedereen op gaat, ook voor kinderen die in het dagelijks leven extra begeleiding nodig hebben. Sinds 2013 laat Surf Project zien dat deze kinderen net zo goed met een surfles mee kunnen doen. De Ronde Tafel 118 heeft zich het afgelopen jaar ingezet om de perfecte golf te creëren voor deze kinderen zodat ze kunnen genieten en zichzelf kunnen ontwikkelen. Lees meer >>

Vervolg

Op verschillende plekken langs de Nederlandse kust geeft het Surf Project surfles aan kinderen met Down, autisme en ADHD (8-18 jaar). De intense ervaring van surfen heeft een positieve invloed op de levenskwaliteit van de kinderen en alle betrokkenen. Plezier en veiligheid staan voorop. In kleine, teams krijgen de kinderen les van gecertificeerde instructeurs. Daarnaast worden ze in en om het water begeleid door bevlogen vrijwilligers.

De Ronde Tafel 118 heeft op een mooie zonnige zondagochtend in Ouddorp bij Surfschool SurfKaravaan een cheque overhandigd voor het Surf Project.

Naast het opgehaalde bedrag hebben de evenementen en promoties voor meer naamsbekendheid van het Surf Project gezorgd en hebben mensen zich opgegeven om als vrijwilliger te ondersteunen bij surflessen.

Wilt u dit goede doel steunen of als vrijwilliger de kinderen een geweldige ervaring laten ervaren kijk dan op surfproject.nl of neem direct contact op met surfschool SurfKaravaan (ouddorp@surfkaravaan.nl of 06-83085020).

Wil je meer informatie over het Surf Project of over de Ronde Tafel?

Kijk dan op surfproject.nl of rt118.nl