6 juni 2022, Dirksland - "Vele voetjes sprongen, speelden en maakten plezier tijdens de opening van de vernieuwde speeltuin!" Op vrijdag 27 mei j.l. werd, na maanden hard werken, speeltuin de Flierefluiter in Dirksland geopend door één van de vaste bezoekers. Trots mocht Bowy Hoekman met een voor hem veel te grote schaar een lint doorknippen en opende zo de vernieuwde speeltuin. Lees meer >>

Vervolg
Waar de speeltuin al bekend stond als overzichtelijk en laagdrempelig te bezoeken, is hij nu nog diverser en aantrekkelijker geworden. Zowel voor de jongere en oudere kinderen is het speelassortiment uitgebreid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan airmountain en springkussen voor nog meer springplezier, maar ook is de zandbak vergroot.
Dat er meer plezier gemaakt kon worden, was tijdens de opening goed te merken. Grote getale kinderen met ouders konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en kwamen naar de opening.
Voor elk kind was een gratis suikerspin, waarna heerlijk gespeeld en genoten werd. Maar ook de ouders/verzorgers genoten op hun plaats weer van de spelende kinderen.

Na alle positieve reacties en lachende gezichten blijft het natuurlijk niet bij de opening. Vanaf 27 mei is de speeltuin elke woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13 tot 16.30 uur open voor bezoekers. Voor leden van de SVIK is de speeltuin gratis te bezoeken en voor niet leden zijn de kosten slechts 1 euro per kind. Voor ouders/verzorgers is de entree gratis. Lid worden van de SVIK kan via info@svik.nl.