Ouddorp - Vorig keer stond Max van den Burg in een uitverkocht Strandtheater Houten Kaap en zaterdag 14 mei aanstaande is hij weer terug met de try-out van zijn nieuwe show ‘Cultureel Erfgoed’. Kaarten koop je online. Lees meer >>

Vervolg

Terwijl buiten de culturele oorlog woedt, zit Max binnen op de bank te radicaliseren. Van die schreeuwende wappies en wokies, op radicaal links en rechts, wordt hij radicaal midden en verlangt hij maar één ding: Wolter Kroes te zijn. Hij geniet van zijn kleine wereldje van poepluiers, natte doekjes, koken met vrienden en verdedigt zijn parkeerplaats voor de deur als een “redneck on steroids”. Terwijl gestaag zijn buik én de overwaarde op z’n huis groeien, wacht Max tot het allemaal overgewaaid is. Áls het ooit nog overwaait….

Cultureel Erfgoed is een dynamische one-man-cabaretshow, vol grappige types, scherpe interactie, mooie muziek en rake persiflages, over vooruitgang, nostalgie en aanpassings(on)vermogen, in altijd veranderende tijden.

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) is een van de meest veelzijdige cabaretiers van Nederland. Van muziek tot typetjes, van hilarische persoonlijke verhalen, tot imitaties en persiflages. Alles komt langs in zijn dynamische en muzikale one-man-shows, die maar 1 doel hebben; het publiek vermaken.

Naast de cabaretshow is Max van den Burg ook de medeorganisator van de Kaapse Comedy Night. Max nodigt iedere keer 3 talenten uit de wereld van de comedy uit en samen zorgen ze voor hilarische avond in de Houten Kaap.

Max speelt de voorstelling Cultureel Erfgoed op zaterdag 14 mei om 20.30 uur in Strandtheater Houten Kaap. Kaarten voor de voorstelling koop je online via houtenkaap.nl