Ouddorp - Ouddorp Centrum is weer omgetoverd in winterse sferen met bijna 100 kleine kerstbomen verdeeld over het centrum en de grote boom voor het Ouddorpse Raadhuis.
"De grote boom is dit jaar niet zomaar een boom, maar deze wordt omgetoverd tot een Wensboom (...) Om alle mooie kinderwensen uit te laten komen, zamelt Ouddorp Centrum dit jaar geld in met een wensboom! Schrijf op jouw Kerstbal wie je een cadeaupakket toewenst..." Lees hieronder meer.

De ondernemers in het centrum zetten zich dit jaar in voor Make-A-Wish Nederland.
Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen ze door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Om deze mooie kinderwensen uit te laten komen, zamelt Ouddorp Centrum dit jaar geld in met een wensboom. In deze wensboom komen wensen voor anderen, waarmee diegene kans maakt op een cadeaupakket, tegelijkertijd wordt Make-A-Wish Nederland gesteund met de opbrengst van deze wensen.

Hoe werkt het?
Iedereen kan voor minimaal €2,50 (meer doneren kan natuurlijk ook) een door ondernemers gemaakte Kerstbal kopen bij Bruna Ouddorp, In de Keulse Pot, Salon Numio, Modestudio Le Joujou en bij Eterij de Ring.
Op deze Kerstbal kunt u opschrijven wie u een leuk cadeaupakket toewenst.
De Kerstbal mag u in de grote boom voor het Raadhuis hangen. Op kerstavond worden er vier ballen getrokken. Zij ontvangen een cadeaupakket.
De opbrengst van de kerstballen wordt direct gedoneerd aan de stichting.

Uiteraard is het ook mogelijk om een donatie te doen zonder een bal te kopen. Dit kan via een open tikkie. Scan de code en doe een donatie (al mogelijk vanaf €1,00).
De ballen worden direct in de winkel verkocht, deze kunnen dus niet online of via het tikkie gekocht worden, zonder daadwerkelijk in de winkel te zijn.

Met het ingezamelde bedrag vervult Make-A-Wish Nederland weer vele mooie wensen van kinderen. Wensen zoals die van Emma op de afbeelding.

De ondernemers van Ouddorp Centrum danken jullie allemaal voor jullie donaties!