[Gratis activiteit voor OERRR-kinderen] Regio - Op woensdag 20 oktober, tijdens de herfstvakantie, organiseert Natuurmonumenten op Tiengemeten de OERRR Wilde Buiten Dag. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen die dag onder andere klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen, vuur maken en wild spotten. Als alle uitdagingen zijn uitgevoerd, worden ze een echte boswachter van OERRR. Lees hieronder meer >>>

Kinderen van 10 jaar of ouder kunnen ook deelnemen aan de speciale 10+ activiteit. De OERRR Wilde Buiten Dag is gratis voor alle kinderen die lid zijn van OERRR. Niet-leden betalen € 8,00 per kind. Volwassenen mogen gratis naar binnen. Kinderen moeten zich wél vooraf aanmelden via Natuurmonumenten. Pontkaartjes zijn niet inbegrepen.

OERRR Wilde Buiten Dag

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur laat ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe je de natuur en de dieren kunt helpen. De OERRR Wilde Buiten Dag is dé dag waarop kinderen allerlei vaardigheden leren die je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Laarzen of hoge schoenen en oude kleding zijn een vereiste voor deze dag, want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden. Natuurmonumenten adviseert om ook een droog setje kleding mee te nemen naar het eiland, want een echte durfal wordt misschien wel nat. Kortom: een heerlijk dag buiten in de natuur vol uitdagingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd! De activiteit vindt plaats in Speelnatuur van OERRR op het eiland.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de natuurmonumenten.nl/tiengemeten/agenda. De excursie begint met de overtocht met de pont om 10.00 uur, 11.00 uur of 12.00 uur vanaf Nieuwendijk (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). Gratis voor kinderen van OERRR, niet-leden betalen €8,00 per kind. De activiteit duurt ongeveer 3 uur.