Stellendam - Boswachter Chantal van Burg nodigt alle kinderen uit: "Speciaal voor de kinderen die thuis blijven in de herfstvakantie, maar ook voor kinderen die hier in de buurt hun vakantie vieren, organiseren wij een speciale OERRR herfstexpeditie op woensdagmiddag 20 oktober. We sluiten af bij onze werkschuur in Stellendam met een zelfgebakken broodje worst boven het kampvuur!" Lees hieronder meer.

Vervolg

Zin in een beetje avontuur in de herfstvakantie? Ga mee op de OERRR herfstexpeditie in het Scheelhoekbos. We sluiten af bij onze werkschuur in Stellendam met een zelfgebakken broodje worst boven het kampvuur.

Op woensdagmiddag 20 oktober 2021 gaan wij bij onze werkschuur in Stellendam het kampvuur aanmaken waarin je met je eigen boswachtersstok een broodje met worst bakt. Maar voor het zover is ... start het avontuur eerst met een expeditie door het bos met een natuurgids die je leert hoe dieren zich voorbereiden op de winter. Misschien kun jij zelfs een beetje helpen door het bouwen van een egelhuisje!

Aanmelden
De expeditie start woensdag 20 oktober om 13.30 uur bij de werkschuur aan de Meester Snijderweg 44 in Stellendam en duurt tot 16.00 uur. De activiteit is voor kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar en wordt verdeeld over 2 leeftijdsgroepen. Kosten bedragen 10 euro en leden van Natuurmonumenten betalen 7 euro. Aanmelden en meer informatie vind je op natuurmonumenten.nl.