Ouddorp - Je kunt je nu inschrijven voor de achtste editie van de Boskalis Beach Cleanup Tour. In augustus ruimen deelnemers in 30 etappes met duizenden vrijwilligers de héle Noordzeekust op. Zoals vanouds wordt op 1 augustus gestart in Cadzand. Op 6 augustus start men in Ouddorp, 7 augustus 2021 in De Kwade Hoek. "Sinds 2013 hebben we samen met 14.457 enthousiaste vrijwilligers al 94.509 kilo afval van de stranden gehaald. Doe jij dit jaar ook mee?" Lees hieronder verder en vergeet niet aan te melden.

Hoe ziet een dag eruit?

Elke dag staan wij en ons team op een andere plek met een Noordzeekraam. Rondom deze kraam bakenen we van tevoren een groot stuk strand af waar je kunt opruimen. Je mag zelf weten hoe lang je wil helpen. Je kunt de opruimmaterialen tot uiterlijk 16.00u inleveren bij de Noordzeekraam.

Noord- & Zuidetappes

Per dag worden er twee locaties tegelijkertijd schoongemaakt: zowel in het noorden als in het zuiden van het land staat een Noordzeekraam.

Inschrijven

Sommige plekken zitten al snel vol. In dat geval staat er op de Eventbrite-pagina 'uitverkocht'. We houden ons aan een maximumcapaciteit per locatie i.v.m. veiligheid, corona en andere praktische overwegingen.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour 2021 en Stichting De Noordzee? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief: de ZEEmail.

Bron www.beachcleanuptour.nl