Middelharnis/Sommelsdijk - Boekenliefhebbers opgelet! Op vijf achtereenvolgende zaterdagen (24 okt., 31 okt., 7 nov., 14 nov. en 21 nov.) organiseert de Exoduskerk in Middelharnis-Sommelsdijk een uitgebreide boekenmarkt, met verkoop van DVD’s en CD’s. "De boekenmarkt van de Exodus is veelzijdig en uitgebreid en hoort tot één van de grootste op Goeree-Overflakkee. Alle boeken liggen overzichtelijk op rubriek gerangschikt." Lees hieronder meer.

Vervolg

Organisatie: "Dit jaar ontvingen wij (uit een particuliere collectie) een groot aantal WOII geschiedenis- en oorlogsboeken) Kunst en theologie zijn rijkelijk vertegenwoordigd en ook zijn kinderboeken weer volop te vinden op deze boekenmarkt. Natuurlijk is er een afdeling antiquariaat te vinden met o.a. streekhistorie. Kortom, zowel voor de boekenlezer, de koopjesjager als de fervente verzamelaar een schat van boeken bij de Exodus. Wekelijks ontvangen wij in die periode nieuwe titels."

*De richtlijnen van het RIVM worden strikt gehanteerd. Er is een looproute en mondkapjes zijn verplicht.

Adres

De boekenmarkt kun je vinden aan de achterzijde van de Exoduskerk in de grote jeugdruimte. Ook is er volop parkeergelegenheid. Plaats: Exoduskerk, Dorpsweg 97a in Sommelsdijk. Openingstijden; zaterdagen van 10:00 tot 15:00 uur.