Ouddorp - "Zilte lucht, zandplaten en land- en kustvogels. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen. Hoe kun je dat nou beter ervaren dat vanaf de boot?" Stap aan boord van de Denick II en geniet samen met de gids van Staatsbosbeheer van een uitgebreide vaartocht. "De gids vertelt je deze morgen alles over het gebied en wat je onderweg tegenkomt. Misschien spot je wel zeehonden, visdiefjes of een zeearend!" Er staan nog twee excursies op de agenda (eerstvolgende 17 oktober), lees hieronder meer!

Informatie

De excursies zijn gepland op 17 oktober en 24 oktober 2020. Alle dagen start de excursie om 09:00 uur en zal ongeveer 4 uur duren.

Volwassenen betalen €25,00 en kinderen t/m 12 jaar €17,50.

De excursie is te boeken via deze link naar de website van staatsbosbeheer.nl. Informatie over de excursie: grevelingen@staatsbosbeheer.nl, de schipper van Denick II is te bereiken op 06-53206436

Praktisch:
  • I.v.m. het coronavirus zijn er vaste zitplaatsen aan boord
  • Aan boord is restauratie en toilet beschikbaar
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Huisdieren mogen niet mee.
  • Op het terrein van Port Zelande geldt betaald parkeren. Net buiten het park kun je gratis parkeren bij Informatiecentrum Grevelingen. Let op: 15 minuten wandelen.

Centerparcs Port Zelande. Adres: Port Zelande 2, 3253 MG in Ouddorp.