Goeree-Overflakkee - Zwemmen voor alle doelgroepen gaat weer van start bij SRGO (Sport Recreatie Goeree Overflakkee). Vanaf september 2020 gaat het nieuwe zwemrooster van de Staver, de Gooye en Het Zuiderdiep in. "We gaan weer van start met doelgroepzwemmen, recreatief zwemmen en de zwemlessen! Bekijk de wijzigingen en regels goed en houd je hieraan." Lees hieronder meer.

De Staver Sommelsdijk
Vanaf september gaat het nieuwe zwemrooster van de Staver in. We gaan weer van start met doelgroepzwemmen, recreatief zwemmen en de zwemlessen! Let op, op dinsdag- en vrijdagochtend starten we voortaan om 7.00 uur in plaats van 06.30 uur. Bekijk de wijzigingen en regels goed en houd je hieraan!

De Gooye Dirksland
Vanaf september gaat het nieuwe zwemrooster van de Gooye in. We gaan weer van start met doelgroepzwemmen, recreatief zwemmen en de zwemlessen! Bekijk de wijzigingen en regels goed en houd je hieraan!

Zuiderdiep Stellendam
Zwembad Zuiderdiep kent normaal gesproken twee roosters, namelijk een regulier rooster en een vakantierooster. Afhankelijk van de gegeven lessen en de vakantiedata veranderen deze roosters, houd deze dus goed in de gaten! Let op: op woensdag en vrijdag ochtend tussen 10:00 en 11:30 uitsluitend toegang voor volwassenen en kinderen t/m 4 jaar. We gaan weer van start met doelgroepzwemmen, recreatief zwemmen en de zwemlessen!
Let op: in verband met het Coronavirus geldt er een aangepaste programmering: op zaterdag en zondag is het Zuiderdiep gesloten. "In verband met de huidige maatregelen en richtlijnen zijn we helaas genoodzaakt een beperkte openstelling te hanteren en het maximum aantal bezoekers te beperken. Alle openingstijden zijn uitsluitend op reservering, heeft u niet gereserveerd dan bestaat de kans dat wij u niet kunnen toelaten. Voor reservering zijn wij te bereiken van 10:00 tot 18:00 op het telefoonnummer 0187-491543. Graag tot ziens in het Zuiderdiep voor spetterend zwemplezier!" Bekijk de wijzigingen en regels goed en houd je hieraan!

Zwemroosters bekijken:
Zwemrooster van het Zuiderdiep bekijken kan HIER.
Zwemrooster van De Gooye bekijken kan HIER.
Zwemrooster De Staver bekijken kan HIER.

Algemene regels De Staver - De Gooye - Zuiderdiep

  • Het protocol (lees onderaan) met de (hygiëne)regels in verband met het coronavirus blijft van kracht. Daarnaast mag er geen shampoo/douchegel worden gebruikt t.b.v. de 1,5 meter regel en de doorstroming bij de douches en kleedkamers.
  • De groepen die gewend zijn om koffie te drinken, kunnen dit weer doen. Houd hierbij 1,5 meter afstand.
  • Aanvullende regels: baby en peuterzwemmen
  • Alle kinderen die nog niet zindelijk zijn moeten verplicht een zwemluier aan.
  • Aanvullende regels: zwemlessen
  • Trek de zwemkleding thuis aan, betreed het zwembad via de zijdeur en verlaat het zwembad via de kleedkamers. Voor ouders geldt nog steeds dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden.
  • We gaan van start met de nieuwe 50-minuten zwemlessen. Alle ouders/verzorgers zijn geïnformeerd over de indeling van hun kind(eren). Is dit niet gebeurd, neem dan contact met ons op (betreft uitsluitend De Gooye, Dirksland).

De Staver - De Gooye - Zuiderdiep
Het protocol (link hieronder) met de (hygiëne)regels in verband met het coronavirus blijft van kracht. Daarnaast mag er geen shampoo/douchegel worden gebruikt t.b.v. de 1,5 meter regel en de doorstroming bij de douches en kleedkamers.
De groepen die gewend zijn om koffie te drinken, kunnen dit weer doen. Houd hierbij 1,5 meter afstand.
Aanvullende regels: baby en peuterzwemmen
Alle kinderen die nog niet zindelijk zijn moeten verplicht een zwemluier aan.
Aanvullende regels: zwemlessen
Trek de zwemkleding thuis aan, betreed het zwembad via de zijdeur en verlaat het zwembad via de kleedkamers. Voor ouders geldt nog steeds dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden.
We gaan van start met de nieuwe 50-minuten zwemlessen. Alle ouders/verzorgers zijn geïnformeerd over de indeling van hun kind(eren). Is dit niet gebeurd, neem dan contact met ons op (betreft uitsluitend De Gooye, Dirksland).
-----------------
Algemene veiligheid- en hygiëneregels:
- Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Blijf thuis.
- Was je handen regelmatig.
* 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen
* Voordat je naar buiten gaat, als je weer thuiskomt, als je je neus heeft gesnoten, natuurlijk voor het eten en nadat je naar de wc bent
geweest.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Schud geen handen
- Raak zo min mogelijk je gezicht aan
- Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
- Bij binnenkomst de handen ontsmetten
- Alleen tijdens het zwemmen is de 1,5 meter regel niet van kracht. Voor en na iedere activiteit, in het gehele complex is de 1,5 meter regel van kracht.
- Kleed u zoveel mogelijk thuis om en houd afstand.
- Voor kinderen tot 12 jaar is de 1,5 meter regel niet van kracht.
- Let op voor bepaalde activiteiten moet er een reservering worden gemaakt.
- Laat u naam, email en telefoonnummer achter en verklaar dat u gezond bent.

Lees HIER het hele document Protocol - verantwoord zwemmen bij SRGO