Goeree-Overflakkee - "Goed voorbeeld, doet goed volgen!" Dit geldt zeker voor de tuintjes-rommelmarkt die afgelopen 18 juli jl gehouden werd in Stellendam. Nadat de inwoners van dit dorp een zeer geslaagde markt organiseerden, volgen nu meerdere dorpen (en een straat) op ons eiland. De dorpen Nieuwe-Tonge, Dirksland en Achthuizen organiseren ook tuintjes-rommelmarkten, evenals de Fazantstraat in Sommelsdijk: "U doet toch ook mee!" Lees hieronder verder.

1 aug. -Tuintjes-rommelmarkt Fazantstraat Sommelsdijk

-DEZE ACTIVITEIT HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN- Voor meer informatie over de tuintjes-rommelmarkt op 1 augustus in Fazantstraat Sommelsdijk: zie bijgevoegde flyer.

22 aug. -Tuintjes-rommelmarkt Nieuwe-Tonge

Op zaterdag 22 augustus wordt van 10:00-15:00 uur een tuintjes-rommelmarkt gehouden. "Ook in Nieuwe-Tonge hebben twee jonge meiden (13) het plan opgevat om een tuintjes-rommelmarkt te organiseren. Omdat de kleedjesverkoop op Koningsdag niet doorging en er hiervoor al veel spulletjes vergaard waren zochten ze naar een manier om dit toch te kunnen verkopen. Een datum werd geprikt en ze hebben een mooie folder gemaakt en verspreid in het dorp. Nog diezelfde dag kwamen er al veel aanmeldingen binnen."

Op zaterdag 22 augustus van 10.00 tot 15.00 uur is het zover en zullen er door het hele dorp Nieuwe-Tonge tuintjes worden opengesteld waar van alles te koop is. U vind er onder andere tweedehands speelgoed, sieraden, lekkernijen, 2e hands huisraad, legerspullen, zelfgemaakte kaarten en nog veel meer!

U bent van harte welkom deze dag in Nieuwe-Tonge! Een plattegrond met deelnemende adressen is ook verkrijgbaar (adres Burg. Overdorpstraat 18 en op Burg. Sterkplein 17). "We verzoeken u wel de RIVM-regels in acht te nemen en vragen u ook om deze dag met kleingeld te betalen."

Wilt u zich nog aanmelden of heeft u andere vragen? Dat kan op tuintjesmarktNT@gmail.com. Graag tot ziens!

29 aug. -Tuintjes-rommelmarkt Achthuizen

Op zaterdag 29 augustus wordt er van 10:00 uur tot 16:00 uur een Tuintjes-rommelmarkt georganiseerd in Achthuizen. Zin om mee te doen? Meld je dan aan via de mail: tuintjesmarkt8huizen@outlook.com.

Organisatie: "Door als bezoeker de aangegeven pijlen te volgen, bezoek je ook daadwerkelijk alle tuintjes die meedoen. Houd je aan de coronamaatregelen: houd 1,5 meter afstand en was of desinfecteer je handen regelmatig. Iedereen met een tuin of oprit die spulletjes wil verkopen kan meedoen!"

Zie bijgevoegde flyer voor Tuintjes-rommelmarkt in Achthuizen.

29 aug. Tuintjes-rommelmarkt Dirksland

Op zaterdag 29 augustus 2020 wordt er van 09:30 uur tot 15:00 uur een Tuintjes-Rommelmarkt georganiseerd in Dirksland. Ook zin om mee te doen? Vol=NIET vol. Opgeven via de mail: samantha-27@live.nl. Zie verdere info flyer hieronder!