Dirksland - Het is zover, op 1 juli aanstaande worden de maatregelen versoepeld. SVIK: "En gaat speeltuin de Flierefluiter weer open! Na een spannende periode in deze Coronacrisis mogen we open, maar we hebben wel wat regels waar we ons aan moeten houden én we zijn nog op zoek naar vrijwilligers." In dit seizoen is de speeltuin geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Lees hieronder verder.

SVIK Dirklsland

"Waar moeten we rekening mee houden: Op de eerste plaats moet iedere bezoeker de, door de RIVM gestelde, regels in acht nemen: Was en/of desinfecteer je handen regelmatig en houdt als ouders de 1,5 meter goed in de gaten. En heel belangrijk: zijn er gezondheidsklachten zoals hoesten, verkoudheid, koorts en dergelijke? Blijf dan thuis!"

Openingstijden

In dit seizoen (2020) is de speeltuin geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag, van 13:00 tot 16:30 uur. De toegangsprijs is gratis voor kinderen van leden van de SVIK. Kinderen van niet leden betalen €1,00 per persoon. Dit geldt voor de hele middag.

De overzichtelijke speeltuin heeft speeltoestellen voor jong en oud. Heeft voor de ouders gezellige zitjes. In de speeltuin kunnen ook kleine versnaperingen, ijsjes en drinken gekocht worden. En bied genoeg ruimte voor een middag plezier.

Oproep vrijwilligers

"Tevens zijn wij nog op zoek naar enkele vrijwilligers, die één keer per maand op de woensdag of vrijdagmiddag in de speeltuin aanwezig willen zijn om gasten/kinderen te ontvangen, toezicht houden et cetera.

Hiervoor kunt u/jij zich aanmelden bij één van onze aanwezige vrijwilligers tijdens de opening van de speeltuin of stuur een mail met eventuele vragen of uw/jouw aanmelding aan info@svik.nl.