[herhaling oproep] Stellendam - Inwoners van Stellendam doen een oproep: "Aan alle bewoners van Stellendam. Missen jullie alle activiteiten ook zo? Helemaal niets dit jaar! Wij hebben een idee, en het mag! We willen op zaterdag 18 juli 2020 een tuintjes-rommelmarkt organiseren. Heel veel mensen hebben de afgelopen tijd hun huis goed opgeruimd en hebben veel rommelmarktspullen vergaard...." Lees hieronder verder en geef je op (via Facebook).

Vervolg

Door Nel witte: "We hebben het idee opgevat om Stellendam op 18 juli om te dopen tot "rommeltjes dorp". Denk aan de berenjacht en de happy stones, superleuk allemaal. We zouden het leuk vinden om op 18 juli allemaal onze tuin om te toveren tot mini rommelmarktje."

Corona-proof

"Dit kan uiteraard allemaal geheel corona-proof. Het kost nu niets, neem een kleedje en tafeltje en maak een leuke kraam. Stoeltje erbij en uw kraam kan open. Zorg eventueel voor desinfectiemiddel en linten om 1,5m afstand te kunnen houden. Als vele mensen eraan mee doen kan het een gezellige boel worden.

Geef het adres waar u staat aan ons door, eventueel met een indicatie van de spulletjes die u verkoopt, dan maken wij er een handige route van. De markt willen we met veel lawaai om 09:30 openen, dus zoek de toeters en bellen maar op en doe allemaal mee. We laten het duren tot ongeveer 14:30. Heeft u zelf geen tuintje, vraag dan een ander die wel een tuintje heeft of u die mag gebruiken.

Denk mee

"Dus mensen van Stellendam, kom in beweging en laten we er 18 juli een gezellige dag van maken. Gaat u deze dag de route doen, graag lopend of op de fiets, liever niet met de auto op de pad om chaos en parkeerproblemen te voorkomen. Afval graag netjes opruimen zodat een ander er geen hinder van heeft. Topideeën zijn altijd welkom."

Aanmelden via Facebook

"Jullie doen toch ook gewoon mee? Zeg het voort, wij als Stellendammers kunnen dit en we hebben er zin in! Delen is lief. P.s. vergeet niet door te geven waar u staan en eventueel met wat, stuur Nel Witte even een berichtje!"