Goedereede - Goedereede Counseling is dit voorjaar in verband met het Coronavirus niet in de gelegenheid om een stilte- en bezinningswandeling in Goedereede te organiseren. "Om toch aan de behoefte te voldoen hebben we een digitale versie van de wandeling gemaakt. In deze onzekere en moeilijke tijd is er juist behoefte aan bezinning en rust. In groepen samenkomen is niet mogelijk en ook niet verstandig. Wij hebben een digitale stilte- en bezinningswandeling gemaakt om zonder een groep te wandelen. De reacties van de deelnemers van de afgelopen jaren waren zo positief, dat wij er vertrouwen in hebben dat een digitale versie een mooi alternatief is."Lees hieronder verder.

Stiltewandeling

"Juist de maand juni, waarin de zon laat onder gaat, leent zich uitstekend voor een avondwandeling als deze. Het moment om rust te ervaren in de prachtige schepping van God. En een mooie uitdaging om stil te zijn en tijd te nemen voor uzelf. Tijdens de wandeling wordt u ook uitgenodigd om bewust uw zintuigen te gebruiken en zo meer van de mooie omgeving te ervaren. U bepaalt zelf hoe ver u deze tocht wilt maken. U hoeft niet ver van huis te gaan; Goeree-Overflakkee leent zich geweldig voor een wandeling!"

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via e-mail: krientje@goedereedecounseling.nl of bij Willy Koppenol, via telefoon 06-57731952. "Na aanmelding ontvangt u een digitale versie van onze stilte en bezinningswandeling."