Oude-Tonge - Het bestuur van OVOT (Oranje Vereniging Oude-Tonge) laat Koningsdag 2020 niet zomaar voorbijgaan. Dit jaar is Koningsdag anders dan voorgaande jaren. Door de bijzondere situatie beleven we de dag niet zoals voorgaande jaren. Niet samen op het dorp maar thuis met het eigen gezin. OVOT: "Dit betekent niet dat we deze dag zomaar voorbij laten gaan. Voorwaarde is dat we het dit jaar vanuit eigen huis moeten beleven. Vandaar dat wij deze Koningsdag een programma aanbieden voor jong en oud waar je vanuit de eigen huis aan kunt deelnemen." Lees hieronder verder.

Programma Koningsdag Oude-Tonge

Oranjevereniging: "We starten de dag graag gezamenlijk met het uithangen van de vlag om zo de saamhorigheid in Nederland te symboliseren. Natuurlijk mag daarna het Oranjeontbijt niet ontbreken. Maak hiervan een leuke originele foto en stuur deze naar ons op via ovot@hotmail.nl of onze social media accounts.

10:00 uur

Om 10.00 uur ondersteunt het Wilhelmus je vanuit de kerktoren, om zo samen vanuit onze voordeur de aubade te zingen.

11:00 uur

Hierna hebben we om 11.00 uur speciaal voor de kinderen kinderspelen thuis. Zorg dat je de spullen in huis hebt en niet op de dag zelf naar de winkel hoeft. Met deze spelen zorgen we er voor toch een onvergetelijke Koningsdag neer te zetten. Stuur je leukste foto op en maak kans op een gave prijs! Het spelletjesblad ligt een week voor Koningsdag b en wordt daarnaast ook digitaal verspreid.

Voor de ouderen van Oude-Tonge is er muziek. Dit keer zonder publiek maar wel iets voor onze ouderen om van te genieten tijdens deze bijzondere dag.

16:00 uur

We vervolgen de dag om 16.00 uur met een legendarische OranjeQuiz verzorgt door Jochems Entertainment. Via de facebookpagina, instagram, youtube van de Oranjevereniging kun je live mee doen. Mis dit niet met je eigen drankje en hapje van thuis erbij! Voor de fanatiekelingen is een mooie prijs te winnen.

We sluiten de dag af met het heffen van het glas. Zorg dat je drankje koud staat, zodat we vanuit onze voordeur samen kunnen toasten op Koningsdag 2020. Samen staan we sterk!

"Laten we er samen een mooie dag van maken. Wij hebben er in ieder geval zin in."