Goeree-Overflakkee - Lokale omroep RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week die meedraaien, zijn: 't Eiland Actueel met een bemoediging van Curamare, de Huiskamer met Hannie Grinwis en Cor Joppe over Zorgtuin De Nollehof, Politieverhalen, deel 11 "het Paasvuur", Streekhistorie, met deel 1 van Middelharnis/Sommelsdijk in de jaren 50 en Blik op Goeree-Overflakkee, deel 4. Ook kunt u genieten van de vaste programma's die in de uitzending staan. Lees hieronder meer.

Vervolg

  • t Eiland Actueel – Bemoediging – Curamare: Dagelijks verzorgt zorginstelling CuraMare vanuit de Lukaskapel van Verzorgingstehuis Nieuw Rijsenburgh een bemoediging. Dit ter ondersteuning voor alle bewoners van de diverse zorginstellingen van CuraMare en alle inwoners van onze Gemeente Goeree-Overflakkee
  • De Huiskamer: Hannie Grinwis & Cor Joppe – Zorgtuin De Nollehof: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe Tonge, presentatrice Marlies van Adrighhem weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Marlies met Hannie Grinwis en Cor Joppe over zorgtuin De Nollehof.
  • Politieverhalen in beeld – Paasvuur – Deel 11: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie. Wat deze inbreker heeft aangericht is zo erg, zo onvoorstelbaar. En zo respectloos. Ik zou ook zelf graag even die inbreker willen spreken, om te vertellen wat hij heeft aangericht. '
  • Streekhistorie – Middelharnis/Sommelsdijk in de Jaren 50 – deel 1: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden uit de jaren 50 die zijn opgenomen in de dorpen Sommelsdijk en Middelharnis.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 4: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer: Hannie Grinwis & Cor Joppe – Zorgtuin De Nollehof: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe Tonge, presentatrice Marlies van Adrighhem weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Marlies met Hannie Grinwis en Cor Joppe over zorgtuin De Nollehof. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo