[Rectificatie] Goeree-Overflakkee - Het zijn spannende en onwerkelijke tijden. Waar Eilandmarketing en VVV Goeree-Overflakkee mensen normaliter stimuleren er op uit te trekken, evenementen te bezoeken en de gezelligheid op te zoeken, geldt in deze tijd van Corona besmetting juist het tegenovergestelde.

Een reden om de communicatie en communicatiemomenten aan te passen aan deze omstandigheden. Enerzijds omdat de omstandigheden dat vragen en vrijwel alle evenementen voor april zijn afgelast of worden uitgesteld, anderzijds omdat we het gepast en noodzakelijk vinden om vanuit onze publieksfunctie een bijdrage te leveren aan het behoud van gezondheid.

Evenementenkalender De Blauwe Stapper verschijnt later

Op 1 april stond de lancering van het nieuwe evenementen magazine De Blauwe Stapper gepland. Om bovengenoemde redenen stellen wij die lancering echter uit tot het moment dat er meer duidelijkheid is over de gezondheidsregels vanuit de overheid. We vragen alle lezers om begrip.

VVV Inspiratiepunt gesloten

In lijn met en op advies van VVV Nederland is het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee tot nader order gesloten. Wij zetten de gezondheid van bezoekers en medewerkers voorop en informeren bezoekers graag tijdelijk via andere communicatiekanalen.

Zoek je contact met onze medewerkers, dan kan dit via de mail of telefonisch op 0187-681789. Kijk voor informatie op de website.