Ouddorp - Op 31 maart 2020 valt de Blauwe Stapper weer op de mat. In de Blauwe Stapper lees je wat er allemaal te doen en te beleven is op Goeree-Overflakkee. Met deze uitgebreide evenementenkalender worden jaarlijks zo'n 130.000 mensen bereikt. De Blauwe Stapper wordt huis-aan-huis verspreid en is daarnaast verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp en circa 40 distributiepunten en VVV-kantoren op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten. Lees hieronder meer.

Online evenementenkalender
Alle evenementen zijn online terug te vinden op www.vvvgoeree-overflakkee.nl en op www.iGO.nl. Waar je het meest actuele overzicht vindt. Daarnaast komt er dit jaar een digitale variant van de Blauwe Stapper uit. Hierin vind je maandelijkse highlights, updates, acties en nog veel meer.

Gratis vermelding?
Organiseer je een evenement en wil je een GRATIS vermelding in de papieren versie van de Blauwe Stapper? Ga dan naar vvvgoeree-overflakkee.nl/nl/aanmelden en vul voor 3 februari het formulier in.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden in de Blauwe Stapper? Neem contact op met het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp. Bereikbaar via 0187 681 789 of info@vvvgoeree-overflakkee.nl

Voor het aanvragen van een vergunning voor jouw evenement/activiteit verwijzen wij je graag door naar de website van de gemeente Goeree-Overflakkee, www.goeree-overflakkee.nl.

Voor online vermelding in de vorm van een gratis artikel op www.iGO.nl mailt u info@igo.nl.