Middelharnis - Kraampjes, activiteiten, muziek en lekker eten. Het belooft een gezellige middag en avond te worden tijdens de Kerstmarkt op terrein Hernesseroord bij Zuidwester op vrijdag 13 december 2019 van 15:00 tot 19:30 uur. Lees hieronder meer.

Op vrijdag 13 december aanstaande is iedereen van 15:00 tot 19:30 uur van harte welkom op de Kerstmarkt bij Zuidwester op Hernesseroord (Oosthavendijk 30) in Middelharnis. Er zijn op het sfeervol aangeklede en verlichte terrein diverse kraampjes te vinden en de dagbestedingslocaties openen speciaal voor deze gelegenheid hun deuren.

Tijdens de Kerstmarkt met het thema 'Dickens' is er een breed aanbod aan kerstartikelen te koop en worden er diverse Kerstactiviteiten georganiseerd zoals Kerststukjes maken, koekjes versieren, op de foto met de Kerstman en schminken. Verder vinden er op verschillende locaties op het terrein zangoptredens plaats, waaronder van het Kinderkoor Casembroot uit Sint Annaland. Er is allerlei lekkers verkrijgbaar zoals oliebollen, erwtensoep en broodjes knakworst. De speeltuin, de kinderboerderij, de kas en Brasserie DOK 16 zijn tijdens de Kerstmarkt ook open.