Sommelsdijk - Op vrijdag 29 november is er van 15.00 – 21.00 uur een Wintermarkt bij de boerderij van fam. Van der Velde aan de Nieuwlandsedijk 3 – 5, te Sommelsdijk (bij Zorgthuys Flakkee links de dijk op, de eerste boerderij aan uw rechterhand), de toegang is gratis. U wordt verwelkomd in een gezellige, winterse sfeer en kunt genieten van heerlijke warme soep, vis, oliebollen, etc. Verder zijn er kramen waar u kransen, kerststukjes, kaarten, snoep, kaas, honing, dameskleding, speelgoed, Aloë Vera-producten en nog veel meer kunt vinden. Ook kunt u kijken bij Rick Jongeneel die zal laten zien hij hoe hout bewerkt en kunt u zelfs op de foto, in een winters tafereel! De markt is zowel ten bate van Zorgthuys Flakkee als van de uitzending van Stefan en Gerriët Maliepaard door MAF. Lees hieronder verder.

Zorgthuys Flakkee is een jonge thuiszorgorganisatie met veel ambitie, zo zijn ze dit jaar gestart met dagbesteding en zal er in de toekomst een Zorghuys gerealiseerd gaan worden. Kortom: een breed pakket aan zorg wil Zorgthuys bieden aan de cliënt die voor hen kiest. De verbinding met MAF ligt voor deze organisatie in het omzien naar elkaar. Mogelijkheden creëren om zorg te dragen voor de naasten ver weg en dichtbij. Hierbij wordt niemand uitgesloten, iedereen is welkom! De visie van Zorgthuys is gebaseerd op de Bijbel, het onveranderlijke Woord van God. Voor meer informatie zie: www.zorgthuysflakkee.nl

Stefan en Gerriët Maliepaard zijn 19 november jl. met hun drie kinderen vertrokken naar Oeganda, om daar voor MAF te gaan werken. MAF, Mission Aviation Fellowship, is een hulporganisatie die met vliegtuigen hulpgoederen, hulpverleners en zendelingen vervoert in moeilijk bereikbare gebieden. Stefan, opgeleid als technicus, gaat het onderhoud van de vliegtuigen verzorgen, zodat die veilig hun belangrijke werk kunnen uitvoeren. Hun werk moet geheel uit giften en sponsoring worden betaald, daarom is hulp hard nodig. Kijk voor meer informatie op www.maf.nl/maliepaard.