Ouddorp - Na de succesvolle voorstelling Boer Boris, komt theatergroep Heer Otto nu terug naar Strandtheater Houten Kaap met de voorstelling Ridder Florian (4+), op zondag 6 oktober 2019 om 15:00 uur. "Een voorstelling over bang zijn voor van alles en toch de moed hebben om te proberen." Lees hieronder verder.

Ridder Florian

"Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Vandaag heeft Florian er genoeg van. Hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe doe je dat? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte staat Florian te trillen op zijn benen. Zal hij het durven?"

Ridder Florian is een humoristische muzikale voorstelling van Theatergroep Heer Otto om bij te giebelen en griezelen. Gebaseerd op de Ridder Florian prentenboeken van Marjet Huiberts en Philip Hopman. Boordevol liedjes en avonturen!

Heer Otto

"Heer Otto maakt muzikale, humoristische voorstellingen met een duidelijke boodschap. Verhalen die gaan over iedereen. Gebaseerd op kinderboeken, met bekende en nieuwe personages. Altijd met een typisch Heer Otto sausje. Verrassend, cabaretesk en vol spelplezier. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater. Altijd met live muziek."