Sommelsdijk - Op zaterdag 14 september 2019 is er van 10:00 - 15:00 uur bij de Rehobothkerk aan de Olympiaweg 45 te Sommelsdijk (naast politiebureau) een gezellige Creamarkt, waarbij iedereen van harte welkom is. Ook is er een kofferbakverkoop, plantjes- en kleedjesmarkt op het terrein. Er is een heus "pannenkoekrestaurant" ingericht waar je een heerlijke lunch kunt nuttigen. Lees hieronder meer.

Vervolg Creamarkt

Op de Creamarkt in Sommelsdijk is ook een scharensliep aanwezig (heel handig, want waar vind je die nog?!) en een echte portretfotograaf (tot 13:00 uur). In de Bakkerskraam vind u diverse huisgemaakte versnaperingen, zoals gebak, honing, jam en verse stroopwafels.
Bij het crea-gedeelte van deze markt vind u de verkoop van diverse creaties, zoals kaarten, haakwerken, houten- en babyartikelen, brocante en cadeau-artikelen.
Op de plantenafdeling van de markt kunt u diverse buitenplanten, plantenbakken, bloemdecoraties kopen en deelnemen aan een workshop. Tip: "Breng uw buitenpotten fo bloembak mee en wij vullen ze met winterviooltjes, Gaultheria of andere mooie najaarsplantjes".