Dirksland - Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2019 organiseert jeugdactiviteiten SVIK in Speeltuin de Flierefluiter weer hun jaarlijkse Huttenweek. Alle kinderen tot en met 10 jaar zijn weer van harte welkom om een hele week GRATIS te komen bouwen en spelen. "Tijdens deze week gaan we natuurlijk hutten bouwen en versieren. Maar er staan ook een heleboel andere activiteiten op het programma." Lees hieronder meer.

Meer activiteiten

Er staan nog andere activiteiten op het programma. Zoals leuke sport-, spel-, knutsel- en kookactiviteiten. Organisatie: "Op maandag 26 augustus gaan we om 10:00 uur van start. Je moet natuurlijk zelf een hamer en spijkers meenemen. Schroeven mogen absoluut niet. De allerkleinsten mogen alleen meedoen onder begeleiding. Gedurende de week zijn ouders en/of geïnteresseerden natuurlijk van harte welkom om te komen kijken of te genieten van een kopje koffie of een versnapering.

Op woensdag vindt er vanaf 10.30 uur t/m 15.00 uur ook een gezellige vrijmarkt plaats. De deelnemende kinderen en geïnteresseerden zullen hun spulletjes verkopen op een kleedje. Mocht u interesse hebben om ook met uw spullen op de vrijmarkt te komen staan? Dit kan tegen een kleine vergoeding."

Aanmelden

Opgeven kan via: jeugdwerk@svik.nl