Nieuwe-Tonge - Op zaterdag 29 juni 2019 is weer zover! De 36e keer dat er een grote Zomermarkt in Nieuwe-Tonge wordt georganiseerd: "Ook dit jaar hopen we weer met alle bezoekers en met elkaar een gezellige dag te hebben in en rondom Hervormd Centrum Elim aan de Zuiddijk 19 van 09:00 tot 14:30 uur. Het is al jaren lang de laatste zaterdag in juni dat we een markt houden." De markt, met tussen de 30 en 40 kramen, wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers uit de Hervormde Gemeente van Nieuwe-Tonge. Lees hieronder meer.

Vervolg Markt

Organisatie: "Elk jaar beginnen we in januari met de voorbereidingen en plannen dan eerst de inleverdagen. We proberen met de markt elk jaar weer geld bij elkaar te krijgen om het onderhoud van de oude dorpskerk te kunnen bekostigen.

Er is van alles te koop van spullen uit grootmoeders tijd, tweedehands kleding, grote hoeveelheid boeken en allerlei spullen die je op een rommelmarkt kunt verwachten. We hebben ook kramen met allerlei lekkers, van oliebollen tot "kruudplaetjes", van gebakken vis, haring tot pannenkoeken en Oudhollandse wafels. Ook ontbreken de kramen met cadeautjes, aardappelen-groente en fruit, plantjes, crea- en bakartikelen en kaarten niet. Ook kunt u genieten van een heerlijke maaltijd van gebakken patat met een lekkere snack.

Verspreid over de markt kunt u meedoen met verschillende activiteiten om iets te winnen, zoals een rad van avontuur en diverse raadvellen. Dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe kramen, er is snoep te koop, worst, kaas, noten en allerlei andere lekkernijen.

We zijn als commissie altijd in druk in de weer om de mooiste spullen en acties te regelen
We hebben dit jaar ook weer een mooie prijs te verloten. U kunt kans maken op een weekend in een schitterend appartement voor 6 personen aan de boulevard in Katwijk aan Zee. Dus: allemaal goede redenen om de 29e juni naar de gezelligste zomermarkt van de regio te komen. Gaan we u zien? We zien u graag!"