Dirksland - Op zaterdag 6 juli wordt er weer een kofferbakmarkt georganiseerd. Deze komt op een dezelfde locatie als vorig jaar. De verkoop zal plaatsvinden op het parkeerterrein P4 van het Dirkslandse ziekenhuis aan de Mozartsingel en wel op het meest rechtse gedeelte richting het havenkanaal. De kofferbakmarkt is, uitgezonderd voor horeca, weer gratis. U betaald enkel 10,00 euro borg, die u terug krijgt als u vanaf 15:00 uur de plaats leeg en schoon achterlaat. "Dus zelf al uw vuil opruimen. U krijgt hiervoor bij aankomst van de organisatie een vuilniszak." Lees hieronder meer.

Vervolg

Het inrichten van de aanwezen plaatsen, zal zijn vanaf 09:00 uur. De kofferbakmarkt is van 10:00 uur tot 15:00 uur. Organisatie: "Als u een plekje heeft, moet u wel aanwezig blijven tot 15:00 uur, anders krijgt u de borg van €10.00 euro niet terug en mag u op de eerstvolgende markt niet meer als verkoper komen staan." Op de locatie zal een toilet aanwezig zijn.

Aanmelden

Voor alle vragen en het inschrijven (dit moet u vooraf doen), kunt u terecht bij Frits Veringmeier: tel. (0187-)605609 of via de mail: pasttimes@hetnet.nl.