3 juni 2019, Goeree-Overflakkee - RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) heeft wekelijks nieuwe programma's in de uitzending. Geniet mee van de Flakkeese verhalen, reportages met programma's als: "'t eiland Actueel", "Sport Lokaal TV" en "Streekevenementen". Lees hieronder meer en bekijk de juiste frequenties voor de lokale Radio en TV.

Nieuwe TV uitzendingen RTV Slogo

  • ’t Eiland Actueel – “School op Seef “CNS Zomerland: Op donderdagochtend 23 mei 2019 reikte wethouder Peter Feller het 'School op SEEF Verkeersveiligheidslabel' uit aan CNS Zomerland in Stellendam. De school heeft het certificaat verdiend, omdat zij theoretische verkeerslessen geven en in de praktijk met de leerlingen oefenen. Ze kijken naar de verkeersveiligheid in de schoolomgeving en op de school-thuisroutes. Leerlingen worden gemotiveerd op zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te komen en ook ouders worden bij de verkeersveiligheid betrokken. RTV SLOGO was bij de uitreiking aanwezig en maakte een reportage.
  • Sport Lokaal TV – Vrienden van Carmen Classic 2019: Ruim 200 wielrenners hebben zaterdag 18 mei op Goeree-Overflakkee geld bij elkaar gefietst voor onderzoek naar hersentumoren. Het was de vijfde keer dat de ‘Vrienden van Carmen Classic’ werd gereden. Het gaat om een wielertourtocht van 100 kilometer. De ‘Vrienden van Carmen Classic’ leverde in totaal iets meer dan achttienduizend euro op. RTV SLOGO was erbij een maakte een reportage van de VVC 2019.
  • Streekevenementen – Trekkertrek Dirksland: Op vrijdagavond 17 mei en zaterdag 18 mei vond alweer de 6e editie plaats van de TrekkerTrek Familiedag bij Landbouwbedrijf de Wit. Deelnemers konden met hun landbouwtractoren meedoen aan de grootste krachtmeting van Goeree-Overflakkee. Naast de TrekkerTrek was er van alles te doen, zien en beleven voor jong en oud! Kortom: Spektakel voor de hele familie ! RTV SLOGO ging een kijkje nemen.
  • Streekevenementen – Flakkeese Dagen – deel 7 – Gruss: De Flakkeese Dagen zijn al járen het grootste festival op Goeree-Overflakkee met muziek van eigen bodem, lekker eten en boordenvol gezelligheid. Ook dit jaar worden de Flakkeese Dagen gewoon weer georganiseerd en met 30 jaar het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op het eiland. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2500 bezoekers. Deze week ziet u deel 6 van onze registratie en kijken en luisteren we naar het optreden van Gruss.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 64: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. Deze week is Els van Wageningen te gast in de huiskamer en zij komt alles vertellen over het schrijven van romans en gedichten. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo.