9 maart 2019, Herkingen - Voor de echte natuurbeleving kunnen liefhebbers vanaf deze week bij Roompot Vakanties terecht op het nieuw ontwikkelde Park Zeedijk. De eerste duurzame woningen op het park op Goeree-Overflakkee, omringd door de natuurgebieden de Slikken van Flakkee en de Oude Dee, zijn gereed voor de verhuur. Het park van 5 hectare groot wordt ontwikkeld door de familie Van der Vlugt, een familiebedrijf met al 25 jaar ervaring in de recreatiesector. De onderneming bestaat uit een drietal recreatiebedrijven, ieder op een A-locatie. Daarnaast runnen ze ook nog een modern akkerbouwbedrijf. Lees hieronder meer.

Duurzaam bouwen

Op het kleinschalige vakantiepark, op steenworp afstand van de Grevelingen, komen in totaal 77 luxe vier- en zespersoons recreatieverblijven die worden gebouwd met duurzame materialen. De gevelbekleding is gemaakt van WaxedWood, hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Ook is er de mogelijkheid om de daken van zonnepanelen te voorzien.

De woningen liggen op ruime kavels van 400 vierkante meter of meer die naadloos overgaan in de omliggende natuur. Het terrein laat zo veel mogelijk ruimte over voor struiken, gras, bomen en het aangelegde natuurgebied met water en riet. “Deze optimale beleving, de waterrijke omgeving met twee mooie jachthavens én de prachtige natuurgebieden maken het park uniek”, vertelt Marlies van der Vlugt, mede-eigenaar van het park.

Genieten en luxe

“We merken dat sommige van onze gasten echt een voorkeur hebben voor kleinschaligheid en rust. Park Zeedijk sluit perfect aan bij deze wensen”, vertelt Jurgen van Cutsem, CEO van Roompot Vakanties. “Hier kunnen gasten optimaal genieten van de natuur, maar zijn ze wel verzekerd van alle luxe en kwaliteit die ze van een Roompotverblijf mogen verwachten.”

Het park van 5 hectare groot wordt ontwikkeld door de familie Van der Vlugt, een familiebedrijf met al 25 jaar ervaring in de recreatiesector. De onderneming bestaat uit een drietal recreatiebedrijven, ieder op een A-locatie. Daarnaast runnen ze ook nog een modern akkerbouwbedrijf.

Verhuur en verkoop

De familie van der Vlugt draagt zorg voor het onderhoud van Park Zeedijk en de ontvangst van de gasten. Roompot Vakanties organiseert exclusief de verhuur, de verkoop wordt gezamenlijk door Roompot Projects en Park Zeedijk georganiseerd.

Park Zeedijk wordt in twee fasen gerealiseerd. Voor de eerste fase zijn de civieltechnische werkzaamheden al volledig afgerond en zijn de eerste verblijven gerealiseerd. De volgende fase volgt in de loop van dit jaar. Kopers kunnen hun vakantiewoning voor eigen gebruik houden, maar ook aanbieden voor de verhuur. Geïnteresseerden kunnen tijdens het verkoop- en informatieweekend op zaterdag 6 en zondag 7 april op de projectlocatie meer te weten komen over dit unieke project.

Over Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Meer dan 2600 medewerkers staan klaar om de gasten samen te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 10 miljoen overnachtingen geboekt in de 40 eigen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 170 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed palet aan accommodaties zoals hotels en resorts; van comfortabel tot zeer luxe.

Foto's

De luxe, duurzame vakantievilla's op Park Zeedijk worden omgeven door twee natuurgebieden.

Tekst Roompot Vakanties