Sommelsdijk – Zoals elk jaar trapt Sport- en recreatiecentrum De Staver het jaar goed af met de New Years Eve party. "Voor deze editie hebben we DJ Matsoe Matsoe kunnen programmeren. Zorg dat je erbij bent en koop hier gelijk je tickets!" Lees hieronder meer.

NYE

"Als je iedereen een gelukkig nieuw jaar hebt gewenst om twaalf uur, ben je daarna van harte welkom in de Staver om het nieuwe jaar gelijk feestelijk in te luiden. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de line up belooft een geweldige avond. Onder andere DJ Ian@sound, Djermain en DJ Matsoe Matsoe (Joey Spaan, bekend van de tv met Oh Oh Cherso en Boxing Stars) staan op de programmering."

Woon je verder weg? Wij regelen je vervoer!
"Wil je volledig verzorgd worden en met de bus naar het event? Dat kan. De busroute start om 00.15 uur en is tussen Oude-Tonge en Melissant. Voor de opstapplaatsen verwijzen we je naar onze website. De rit wordt gratis voor je verzorgd."

Tickets
"Heb je de datum al in je agenda gezet? Koop dan snel je tickets! De tickets kosten €7,50 per stuk en zijn online verkrijgbaar of aan de receptie bij de Staver, Grutterswei en Gooye. Natuurlijk kan je ook aan de deur een kaartje kopen, als het niet uitverkocht is, maar dan kost het €10,00 (tussen 14:00 en 16:00 uur) of € 15.00 (na 00.30 uur)."