26 november 2018, Goeree-Overflakkee - RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week staan hieronder, evenals de juist frequenties.

De nieuwe items van deze week zijn:

  • Streekmuziek – Sempre Crescendo en De Hoop – deel 1: Op zaterdag 10 november 2018 gaven de fanfareorkesten van Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk en De Hoop uit Stellendam samen een concert in de tennishal van De Staver in Sommelsdijk. Voor beide muziekverenigingen vormde dit concert een belangrijk onderdeel van hun voorbereiding op deelname aan een muziekconcours. Op deze avond brachten de orkesten dan ook hun concoursprogramma ten gehore..
  • GO van Boven – deel 3: Een serie die de mooie gebieden, dorpen en aandachtspunten weergeven die op ons mooie eiland te zien en te beleven zijn. Goeree-Overflakkee wordt omsloten door de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak-randmeer, het Grevelingenmeer en heeft nog heel veel gebieden waar je rust, ruimte en natuur kunt vinden. Geniet mee van prachtige beelden van Goeree Overflakkee van bovenaf gezien.
  • Sport Lokaal – Slotavond Omloop GO – deel 2: Bestuur, lopers, sponsors en afgevaardigden van het Sophia Kinderziekenhuis kwamen in Werelds Inside bij elkaar op dinsdagavond 13 november 2018. Voorzitter Willem Jan Kom keek tijdens de slotavond terug op de barre tocht. Hij overhandigde de cheque van 31.000 euro aan het Sophia Kinderziekenhuis. RTV SLOGO was aanwezig op de slotavond.
  • Blik op Goeree-Overflakkee 2018 – deel 44: In deze nieuwe serie van het programma “Blik op Goeree Overflakkee rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen. In aflevering 29 t/m 46 zitten totaal 35 letters verwerkt die na 18 afleveringen een Flakkees gezegde vormen. Weet jij de oplossing ? mail dan naar info@rtvslogo.nl
  • Streekhistorie – 2 dorpen en 1 stad – deel 3: In deze serie worden unieke en historische beelden uitgezonden van Goeree – Overflakkee. Deze week deel 1 van de serie “2 dorpen en 1 Stad” van Jan & Jaap Maliepaard uit Stad aan het Haringvliet. Deze week unieke beelden van Ouddorp.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer nieuwe gasten. Deze week is Sebastiaan van Houwelingen te gast in de huiskamer waarin hij alles komt vertellen over zijn leven als kunstenaar. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

* Het lokaal Sinterklaasjournaal: Tot en met 4 december is er iedere schooldag een nieuwe spannende aflevering van de serie te zien. In het Lokaal Sinterklaas Journaal worden Sinterklaas en zijn Pieten gevolgd tijdens hun reis vanuit Spanje naar Nederland en tijdens hun avonturen in Nederland. Het Lokaal Sinterklaas Journaal is een product van Stichting De Fantasie Compagnie. Het Lokaal Sinterklaas journaal is dagelijks om 07:30 en 16:30 uur te zien. Aflevering gemist ? Geen paniek ! Alle aflevering zijn terug te kijken op: www.lokaalsinterklaasjournaal.nl

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo