Ouddorp - D.V. 25 augustus organiseert de activiteitencommissie van de Hersteld hervormde gemeente van Ouddorp weer haar bekende zomermarkt. "Ook dit jaar mogen we dit weer doen bij vishandel Sperling, aan Hazersweg 77. Een markt waar voor jong en oud wel iets is te vinden. Of u nu graag leest of eet, u vindt het bij ons. Tevens kunt u ook dit jaar weer terecht voor een nieuwe outfit, kant en klaar of om zelf te maken. Nieuw dit jaar is de fotograaf waarbij u alleen of met het gezin voor een klein bedrag een leuk portret kunt laten maken. Daarnaast kan er weer een mooie rondrit worden gedaan." Lees hieronder meer.

Activiteitencommissie: "Er kan weer een mooie rondrit worden gedaan met de bus, door de mooie omgeving van Ouddorp. Natuurlijk kunnen de kinderen zich weer vermaken op het springkussen en de trampoline terwijl u als ouder gezellig bijpraat op het terras, waar om 11:00 uur de beroemde 'Amerikaanse veiling' plaatsvindt.

U/jij bent van harte welkom tussen 09:00 en 15:00 uur, parkeren is gratis maar i.v.m. de ruimte verzoeken we u zoveel mogelijk om gebruik te maken van de ingang aan de Stoofweg. Graag tot ziens!"