Goedereede - Zaterdag 11 augustus 2018 is de jaarlijkse zomermarkt, die georganiseerd wordt door de Hersteld Hervormde Gemeente van Goedereede. De markt is van 09:00 tot 15:30 uur en wordt gehouden op het weiland nabij Hondsweg 27a in de Oostdijk (tussen Ouddorp en Goedereede). De markt die bestaat uit 50 kramen is geheel in landelijke sfeer en om 11:00 uur wordt er een veiling gehouden. Bezoekers kunnen gratis parkeren op loopafstand, mensen voor wie de afstand te ver is kunnen gebruik maken van vervoer vanaf het parkeerterrein naar de markt. Lees hieronder meer.

Organisatie: "U vindt er veel eigen gemaakte producten, groenten en fruit, boerenkaas, vaste planten en mooie boeketten, handgemaakte houten artikelen, Jemako schoonmaakartikelen, grote rommelmarkt, tweedehands boeken, tweedehands kleding en hoeden, Beeren lingerie, heel veel handwerkartikelen, mooie fotokaarten, drop en snoep, enz.
Naast vers gebakken vis kunt u er ook terecht voor een oliebol of een ijsje, een broodje hamburger, een verse smoothie en koffie/thee met taart.
Om 11.00 uur is er een veiling waar u op diverse mooie spullen kunt bieden.
Voor de kinderen is er een springkussen, de sjoelbak en er kan een rondrit met paard en wagen worden gemaakt.
Kortom een gezellige markt voor jong en oud!"