Goedereede - Kom dinsdag 10 juli naar de Middelduinen op Goeree. Tijdens een mooie wandeling ga je samen met de vrijwillige gids op zoek naar duinplanten. Maar geniet vooral ook van het landschap. Meld je wel vooraf aan op www.nm.nl/agenda! Je wandelt in een waterwingebied van Waterbedrijf Evides waar Natuurmonumenten de natuur beheert. Een geslaagde combinatie, want je kijkt je ogen uit door de plantenrijkdom. Lees hieronder meer.

Excursie

Er zijn zowel droge stukken duin als vochtige valleien. Aan variatie geen gebrek! Blijf scherp op deze wandeling! Want het duin wemelt ook van de broedvogels. Misschien zit er een prachtige roodborsttapuit op een struik of komt de bruine kiekendief voorbij. Trek goede wandelschoenen aan en neem een verrekijker mee!

Aanmelden

Als je mee wilt met deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via deze link naar de website van Natuurmonumenten. "We vertrekken om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Oosterweg bij Ouddorp. Twee uur later ben je daar weer terug. Leden van Natuurmonumenten betalen € 5,-, niet-leden betalen €8,-. Kinderen van leden en OERRR t/m 12 jaar betalen €4,-. Niet lid kinderen t/m 12 jaar betalen €7,-."

Meer activiteiten? Kijk op www.natuurmonumenten.nl