Middelharnis - Zaterdag 23 juni 2018 is het weer zover. Op die dag is voor jong en oud van alles te beleven tijdens het jaarlijkse Zomerfeest op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Het doel van het feest is om een leuke dag te organiseren voor cliënten van Zuidwester en omwonenden. Het Zomerfeest is van 10.00 tot 16.00 uur en iedereen is van harte welkom. Lees hieronder verder.

Huisband ‘De Roffels’ mag natuurlijk niet ontbreken tijdens dit jaarlijkse evenement. Zij treden om 11.30 uur op. Ook is er een Rad van Avontuur waar je de hele dag mooie prijzen kunt winnen. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Zo is de kinderboerderij open, kun je geschminkt worden en zijn er optredens van Clown Edje.

Naast een leuk programma staan er kramen met onder andere sieraden, KiKa en woonartikelen. Ook de kwekerij, een dagbestedingslocatie op Hernesseroord waar je planten en kruiden kunt kopen, is tijdens het Zomerfeest geopend.

Inschrijven voor kraamverhuur

Het is nog mogelijk om een kraam te huren. Opgeven is mogelijk tot 15 juni 2018. Informatie hierover kun je opvragen door een mail te sturen naar dit mailadres.