Middelharnis - Na vele jaren aangehoord te hebben dat het publiek heel graag de Havendag zou willen afsluiten met vuurwerk is het de stichting “Hart van Goeree Overflakkee” gelukt om dat te realiseren voor dit jaar. In een korte 2,5 week hebben zij in samenwerking met andere partijen de Havendag moeten regelen en hebben zich vanaf het begin ingezet om dit jaar superpositief af te sluiten. En dat kan niet beter dan met vuurwerk dachten zij. Lees hieronder verder.

"Dankzij gulle giften van diverse sponsoren, het snelle schakelen en aanvragen van de verplichte vergunningen door het uitvoerende bedrijf hebben ervoor gezorgd dat we aankomende zaterdagavond om 22.45 uur kunnen genieten van een afsluitende vuurwerkshow.

De Havendagen van Middelharnis die op vrijdag avond 1 juni van start gaat met een vlootschouw van 30 schepen, zal deze dagen bruisen van de vele activiteiten. Live-muziek, braderie, demo’s, kinderspeelplein, streek/ambachten markt, oude schepen, kermis en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat er voor jong en oud veel te doen en te zien is.

De organisatie hoopt dat we door deze afsluiting, een oude traditie, in ere kunnen herstellen en dat de komende jaren de Havendag van Middelharnis afgesloten zal worden met een steeds mooiere vuurwerkshow!

Het vuurwerk is goed te bekijken vanaf het Vingerling, de Vissersstraat ten hoogte van de Parel en de Oosthavendijk. Wij vragen u zoveel mogelijk lopend of fietsend hierheen te komen.

Wilt u graag het gehele programma weten? Kijk dan op onze site."