Goedereede - Kom zaterdag 9 juni 2018 naar de Oostduinen bij Goedereede. Tijdens een mooie wandeling ga je samen met de (vrijwillige) gids op zoek naar orchideeën. Maar geniet vooral ook van alle andere bloeiende wilde planten. Meld je wel vooraf aan op via deze link.

Je wandelt in een waterwingebied van Waterbedrijf Evides waar Natuurmonumenten de natuur beheert. Een geslaagde combinatie, want je kijkt je ogen uit door de plantenrijkdom. Er zijn zowel droge stukken duin als vochtige valleien. Aan variatie geen gebrek! Blijf scherp op deze wandeling! Want het duin wemelt ook van de broedvogels. Misschien zit er een prachtige roodborsttapuit of nachtegaal te zingen. Trek goede wandelschoenen aan en neem een verrekijker mee!

Aanmelden
Als je mee wilt met deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten.: "We vertrekken om 10.00 uur vanaf het kantoor van Natuurmonumenten aan de Oostdijkseweg 81a in Goedereede. Twee uur later ben je daar weer terug. Leden van Natuurmonumenten betalen € 5,-, niet-leden betalen € 8,-. Kinderen van leden en OERRR t/m 12 jaar betalen € 4,-. Niet lid kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,-".