Goeree-Overflakkee - Na zonsondergang zijn vrijwel alle natuurgebieden gesloten. Kom daarom op zaterdag 16 juni 2018 naar de Midzomernachtloop van Natuurmonumenten! Dan beleef je de natuur tijdens schemer en donker! De wandeling voert ditmaal vooral langs de Kwade Hoek. En onderweg wordt je verrast! Lees hieronder meer en vergeet niet aan te melden.


"In het donker zijn dingen anders. Kleuren worden grijstinten, sommige kleuren verdwijnen. Plotseling moet je vertrouwen op andere zintuigen dan alleen het zien.
Gelukkig is de route duidelijk aangegeven en onderweg ontmoet je de boswachters van Natuurmonumenten. Je hoort nachtgluiden en we laten je kennismaken met nachtvlinders en vleermuizen. En uiteraard het verhaal van de Kwade Hoek…
Trek stevige schoenen, een lange broek en eventueel warme kleding aan en neem een zaklamp mee!"

Aanmelden
Als je mee wilt met deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Starttijden

Er zijn in totaal zeven starttijden. De eerste twee om 21:00 uur en 21:15 uur. Deze zijn vooral voor de jongere kinderen bedoeld. De andere tijden (vanaf 22:00u.) zin bedoeld voor gezinnen met wat oudere kinderen.