Ouddorp - Op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 is er weer het jaarlijks spectaculair terreinauto 4x4-evenement op het strand in Ouddorp. Stichting Jeebee organiseert evenementen voor terreinwagens in heel Nederland en is aangesloten bij de KNAF. In Ouddorp wordt ieder jaar een prachtig parcours op strand aangelegd in samenwerking met de Stichting Kop van Goeree-Overflakkee. Ook dit jaar kan worden gereden, op een door een graafploeg aangelegd en spectaculair parcours, op strand Oosterduinpad. Lees hieronder meer.

Inschrijven kan vanaf 10:30 uur bij Strandcafé De Zeester, Oosterduinpad in Ouddorp. U kunt uw auto beneden op het parkeerterrein parkeren en genieten van een korte wandeling door de duinen richting het strand. Toeschouwers kunnen op beide dagen tegen betaling meerijden. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Ouddorpse Reddingsbrigade. Voor de kinderen is er een springkussen (gratis).

Op bepaalde tijden is het mogelijk om onder begeleiding van “een Jeebee”, vanaf het parkeerterrein naar het parcours te rijden (op 9 juni vanaf 10:00 uur en op 10 juni vanaf 12:00 uur).

Bekijk HIER de Toelatingseisen / Gedragscode / Regels.