Nieuwe-Tonge - Kinderboerderij op Geusje’s Stee is weer open. De kinderen mogen hier met de dieren knuffelen, lekker spelen met de skelters, fietsjes of schommelen. Ondertussen kunnen de ouders een kopje koffie drinken met bijvoorbeeld een stukje taart die de dagbesteding vers heeft gebakken. "Ook kunt u een kijkje nemen in de blokhut waar leuke cadeautjes zijn die wij met de dagbesteding maken. Bij mooi weer en als er meerdere kinderen aanwezig zijn zetten wij ook een minispringkussen en ballenbad neer." Lees hieronder meer.

Kinderboerderij op Geusje’s Stee

Openingstijden van de kinderboerderij:

Op woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. "Ook is het mogelijk om in de weekenden langs te komen, maar neem dan even contact met ons op of wij op dat moment aanwezig zijn. Entree is vrij, daarom vragen wij u om geen zelf meegebracht eten/drinken te nuttigen. Ook kunt u bij ons terecht voor een kinderfeestje en/of schoolreisje voor de peuters/kleuters."

Voor meer informatie: Zorgboerderij Geusje’s Stee Korteweegje52, 3244AL Nieuwe Tonge, gvia deze link naar de mail, tel. (0187-)769013 / 06 474 821 44.