Stellendam - Op DV zaterdag 21 april 2018 tussen 09:00 en 16:00 uur, organiseert de Activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Gemeente Stellendam voor de negende keer de Buutenhavenmarkt op het terrein naast de visafslag van Stellendam: "De Buutenhavenmarkt is een gezellige rommelmarkt in Maritieme sfeer. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij een bassin met modelboten. Bij onze viskraam kunt u terecht voor diverse soorten gebakken vis, gerookte vis, haring enz. Bij regenachtig weer kunt u ook gerust langs komen, de gehele markt zal dan in de visafslag plaatsvinden." Lees hieronder meer

Welkom!

Activiteitencommissie: "Op ons gezellige terras met zicht op de Noordzee kunt u eventjes uitrusten en iets nuttigen, zoals diverse drankjes, snacks, snoep, patat of hamburgers, om daarna de rest van de markt te bekijken, want er is nog veel meer! Vanuit 50 marktkramen bieden wij u versgebakken oliebollen, cake, taarten, koekjes, zoutjes, advocaat, vele soorten boerenkaas, groente en fruit, zelfgemaakte jam en zoet-zuur, diverse creatieve producten zoals kaarten, handgemaakte spullen, sokken etc., en diverse plantjes en buitengoed. De zendingscommissie verkoopt verse snijbloemen en diverse rollen snoep ten behoeve van de zending.

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten te doen, het springkussen, enveloppen trekken, en in de schiettent zijn er weer leuke prijzen te winnen. Daarnaast zijn er vele kramen met mooie tweedehandsspullen, zoals speelgoed, boeken, glas en servies, kleding, hoedjes, keukenspullen, gereedschap, elektra, lampen, diverse huisraad en curiosa.

U ziet het, voor elk wat wils! Kom dus gezellig tussen 09:00 en 16:00 uur naar de Buitenhaven van Stellendam, van harte welkom!

Let op: Parkeergelegenheid is er op het terrein bij de visafslag naast de markt en op het wat lager gelegen grasveld voor de brug.

Parkeren op het grote grasveld bij de ingang en in de berm is verboden. Er kan hierop gecontroleerd worden.

Tot ziens op de Buutenhavenmarkt!"