Regio - Ga jij graag de natuur in? En ben je op zoek naar tips en tricks hoe je al die prachtige natuur en dieren kunt vangen op beeld? Schrijf je dan in voor de fotoworkshop ‘Basis, Beeldig, Buiten’ in Voornes Duin op zaterdag 31 maart 2018. Aanmelden is noodzakelijk, lees hieronder meer.

De workshop start bij het Badhotel Rockanje. Hier krijg je een korte introductie van de boswachter over het gebied en over de bijzondere flora en fauna die het fotograferen dubbel en dwars waard zijn. Vervolgens vertelt fotografe Yosha Minken je meer over fotografie in het algemeen en krijg je waardevolle tips bij het fotograferen van de natuur. Met die goed gevulde rugzak ga je het natuurgebied Voornes Duin in met je camera. We bezoeken de meest fotogenieke plekjes van het gebied en nemen de tijd om die mooi op beeld te zetten. Er is genoeg tijd en ruimte om je foto vragen te stellen. Tot slot bekijken en bespreken we, onder het genot van een drankje, de foto’s die we maakten in het gebied.

Aanmelden

Wil jij fotograferen met mooie natuur combineren? Meld je dan aan voor de fotografieworkshop ‘Basis, Beeldig, Buiten’ in Voornes Duin. Aanmelden is noodzakelijk via www.natuurmonumenten.nl/agenda. De workshop start om 13.30 uur vanaf het Badhotel, Tweede Slag 1 in Rockanje. Na een half uurtje uitleg, zijn we 2 uren aan de slag in het gebied. Vervolgens sluiten we de workshop af met een half uur terugkoppeling van de foto’s in het Badhotel. Eindtijd 17:00 uur. Neem je eigen camera en mogelijk ook een statief mee én trek stevige schoenen aan. De workshop is voor volwassenen. Leden Natuurmonumenten betalen €25,00 en niet-leden €30,00.