Sommelsdijk – In de voorjaarsvakantie van 2018 staat er, op diverse locaties op het eiland, een sportief programma voor alle kinderen klaar. SRGO (Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee) verzorgt de kindervakantieweek van 24 februari tot en met 3 maart. Kom langs en doe mee! Er kan volop gesport, gespeeld en gezwommen worden. Van zwemmen tot springkussens beklimmen tot een Lego-bouwfestijn meemaken. Op alle vestigingen is het thema identiek; namelijk sportief, maar op een andere wijze ingestoken. Lees hieronder verder en kom ook!

Een kleine greep uit de agenda:

  • Middelharnis: Leuke sportclinics, zwemmen, bowlen, zaalvoetbal en veel meer
  • Stellendam: Zwemmen en gezellige filmavond
  • Goedereede: Lego bouwfestijn met ruim 25 kilo stenen
  • Ouddorp: Springkussens, stormbaan, knutselen en veel meer
  • Oude Tonge: Stormbaan, klimmen en springkussens.

De accommodaties van SRGO staan bol van de activiteiten. Dit zijn vaak structureel ingeplande uren, waarbij het aanbod wekelijks plaatsvindt. In de vakantie is dat net even anders, dat geeft SRGO bewegingsruimte voor ander aanbod van sport en spel. Tijdens de vakantie(s) staat het aanbod voor kinderen centraal. Sport, fun en vrijetijdsbesteding zijn kernwoorden, extra doel is doorstroming naar echte verenigingssporten via de clinics op de locaties.

In 2017 organiseerde SRGO ook al de kindervakantieweek tijdens verschillende schoolvakanties. Echter is het aanbod nu nog groter en is er extra veel ruimte om nieuwe sporten uit te proberen. Zo kan je komen darten of een heuse bowlingwedstrijd met je vrienden uitspelen.