27 november 2017, Goeree-Overflakkee - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week lees u hieronder in het persbericht van uw lokale omroep.

  • Legends of Rock Ouddorp: Zaterdag 28 oktober vond in de Dorpstienden in Ouddorp Legends of Rock plaats. Op deze muzikale avond waren er optredens van Voltage met Dave Vermeulen, Way Beyond, de Classic Rock Show Amstel live en alles werd gemixed door Dj Thomm. RTV SLOGO maakte een registratie van deze avond en deze keer is het optreden van Voltage te zien.
  • Slotavond Omloop GO: Op donderdag 16 november jl. vond de Slotavond van de 28e Omloop plaats in Restaurant Werelds In-Side bij Tieleman Keukens. Er werd terug gekeken op de Omloop, de opgehaalde bedragen werden bekend gemaakt en waren er diverse sprekers. Kees Hotting van RTV SLOGO was erbij en maakte de reportage.
  • Politieverhalen in beeld- Insluiten: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: Ik vond het verbijsterend. 'Alles in mijn lichaam zegt, er klopt iets niet. En dan wordt dat...angst.' Niels Horn vertelt hoe hij zich laat insluiten, om een inbreker te betrappen.
  • Historische beelden Goeree Overflakkee: In deze serie worden unieke en historische beelden uitgezonden van Goeree – Overflakkee. Deze week het laatste deel van de serie “2 dorpen en 1 Stad” van Jan & Jaap Maliepaard uit Stad aan het Haringvliet.
  • Sport Lokaal: In deze aflevering een beeldverslag van de damesvoetbal wedstrijd De Jonge Spartaan Dames 1 tegen vv Spijkenisse Dames 1 die op zaterdag 25 november werd gespeeld op sportpark Spartacus. Joyce Gouwlooze werd voorafgaand aan deze wedstrijd gehuldigd voor haar 200e wedstrijd.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer een gesprek met Roel Mostert die komt praten over het concert met Hart en Ziel van 2 decemberMet Hart en Ziel is een concert met Thijs van Leer op dwarsfluit en Wybe Kooijmans op vleugel en orgel. Kijk voor meer informatie ook op: huiskamervanflakkee.nl . De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

- Tot en met 4 december is er iedere schooldag een nieuwe spannende aflevering van de serie het Lokaal Sinterklaas Journaal te zien. In het Lokaal Sinterklaas Journaal worden Sinterklaas en zijn Pieten gevolgd tijdens hun reis vanuit Spanje naar Nederland en tijdens hun avonturen in Nederland. Dit jaar maken de kijkers vooral kennis met de Fantasiepiet, de belangrijkste piet als het om “fantasiezaken” gaat, denk hierbij aan liedjes, gedichten, verhalen etc. Het Lokaal Sinterklaas Journaal is een product van Stichting De Fantasie Compagnie.

- Sinterklaas en zijn Pieten hebben ook dit jaar een bezoek gebracht aan Middelharnis. Daar werden zij warm ontvangen door de gezellige Pietenband en de vele kinderen. Wilko van Dam was bij deze gezellige intocht.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar:televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl. Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo